Mobilhuvud

Vi presenterar stolt Fritid & Vildmark 

2015 blir ett spännande år både för Fritid & Vildmark och deras kunder. I år genomför företaget sin störta satsning någonsin och tar i från tårna med ny webbshop, ny logotyp och grafisk profil, landets modernaste skjutbana står klar under försommaren och invigningen av en 1 500m2 nybyggd butik sker juli. Det är ett avancerat projekt och vi,  Mawix Art och Adapter Copyw  tillsammans med TANGO , har fått det stora förtroendet att hjälpa dem på vägen. 

Redan vid starten 1989 år sedan var huvudsyftet att förse norra Sveriges jakt- och fiskeintresserade med kvalitetsutrustning och god service. Idag, 26 år senare är Fritid & Vildmark ett norrländskt nav för alla friluftsintresserade oavsett kön, ålder och erfarenhet. Med norra Sveriges bredaste sortiment för jakt, fiske och uteliv lockar de även långväga besökare från våra grannländer.

Kika in på fritidvildmark.se och följ dem på Facebook och Instagram. 

Här presenterar vi ett smakprov ur veckans annonsering, webbannonsering, Facebookinlägg och BtB-kommunikation. I kommande inlägg ska vi berätta hur vi arbetar tillsammans med Fritid & Vildmark för att tydliggöra och stärka Fritid & Vildmarks varumärke.

Mawix Art & Adapter Copy 

Bloggarkiv

Länkar