Mobilhuvud

Behöver ditt företag helhetstänk och extra omsorg?

Varje nytt samarbete startar med frågor. Många frågor. Sedan grottar vi ner oss och läser på, frågar lite till och funderar. Vi pratar med dina kunder och samarbetspartners. Vi tittar på konkurrenterna och omvärlden, på vad som kommer och vad som har varit, var du syns och varför du inte syns.

Vi finner essensen i ditt företag genom att lägga omsorg och omtanke i researcharbetet. Sedan presenterar vi en tydlig helhet där bild och text hänger samman och förmedlar ditt företags själ i varje enskild del. Vi lyfter fram dina bästa sidor och bygger all kommunikation från själva kärnan av ditt företag. Det gör att ditt företag alltid och i alla kanaler signalerar just det budskap du vill förmedla.

Tillsammans med organisationskonsult Inger Höglund, Höglund Consulting AB, har vi specialdesignat arbetsmaterial och trycksaker med enhetlig grafisk profil i kombination med text. Ett effektivt sätt att kombinera funktion och budskap. Profil, bild och budskap går igen i hennes nya webb som kommer inom kort.

Behöver ditt företag helhetstänk och extra omsorg? 
Hör av dig till Mawix Art och Adapter Copy

Foto: Maria Fäldt

Bloggarkiv

Länkar