Mobilhuvud

Höglund Consultings nya webb - en del av helheten

Organisationskonsult Inger Höglund utvecklar organisationer i samverkan med individer. Verksamhetsutveckling är ett långsiktigt och underhållskrävande arbete som fordrar engagemang från alla i organisationen. Framgångsrika företag vet att djupare insikt och förståelse åstadkommer verkliga förändringar. Belöningen blir ofta en trivsammare arbetsplats med hög effektivitet och bättre ekonomiska resultat. 

Höglund Consulting bygger inte nya streck i strukturen utan lägger insatsen på just den nivå där den behövs. Genom att utveckla medarbetarna i linje med verksamhetens mål kan Höglund Consulting erbjuda stöd till organisationer som strävar efter bättre resultat. 

Tillsammans med organisationskonsult Inger Höglund har Adapter Copy och Mawix Art tagit fram innehåll, layout och grafik med sammanhängande budskap och känsla.
Webben är en del av helheten där bild och text alltid hänger samman och förmedlar företags själ i varje enskild del.

Den nya webbplatsen är naturligtvis mobilanpassade (responsive) för smartphones och surfplattor.

Foto: Maria Fäldt

http://www.hoglundconsulting.se

Bloggarkiv

Länkar