Mobilhuvud

Piteswänget - för alla som älskar dans!

I dag presenterar Mawix Art och Adapter Copy vårt samarbete med dansanta Piteswänget. Vi har hjälpt föreningen att ta fram en ny profil, logotyp, devis/slogan och budskap som gör det lätta att förstå vad Piteswänget står för: Dansglädje för alla.

Pitewänget är en pånyttfödd 90-talist som sedan nystarten 2012 har bubblat och sjudit av energi och engagemang. I dag har föreningen medlemmar i åldern 16 till 82 år. Piteswänget tycker att dans är glädje och den glädjen vill de förmedla till danssugna Pitebor, grannar och besökare. Det gör de genom en mängd aktiviteter under både sommar- och vinterhalvåret. Piteswänget håller även uppskattade kurser i bugg, fox (modern foxtrot), lindyhop och salsa.

Vill du veta mer om vad som är på gång hos Piteswänget? Följ dem på Facebook.
 

Bloggarkiv

Länkar