Mobilhuvud

Pite Bryggeri - Ölkultur från Norrbotten

I dag hejar vi så klart på Pite Bryggeri, nominerade till Årets NYA Entreprenör av PiteåEntreprenörerna. 

Vi har fått privilegiet att följa bryggarkitekterna Jörgen och Jeanette Bergstedt under hela resan från drömmen om ett microbryggeri till bubblande tankar och buteljer som väntar på att fyllas med premiäröl. Med kämparglöd, tjurskalle och passion har Jörgen och Jeanette återupptagit bryggeritraditionen i Piteå. Pite Bryggeri är ölkultur från Norrbotten - för dig att uppleva. Snart!

Mawix Art och Adapter Copy har hjälpt Pite Bryggeri att ta fram form, färg och budskap som förmedlar känslan av både tradition och innovation, enkelhet och komplexitet. Och upplevelsen av ett riktigt välbryggt öl, så klart.
 

Det är nåt speciellt att se det färdiga resultatet av det man skapat. Här en del i profileringen i form av logotype, sigill och etiketter.

Bloggarkiv

Länkar