Mobilhuvud

Vedic Art i vår

Vedic Art-kurs i Jokkmokk 11-12 mars.
Mycket på gång här i vår. Varmt välkommen till en härlig helg i färg! :) 

www.sv.se/avdelningar/sv-norrbotten/kurser/vedic-art---steg-1-40912/

Att skapa är naturligt och alla kan måla.
Vedafilosfin grundar sig på en uråldrig visdom som menar att all kunskap redan finns i oss, precis som i ett frö som "vet" hur det ska bli en blomma. 

Vedic Art är en modern, svensk, metod för konstnärlig och personlig utveckling. Fokus ligger på processen och flödet mer än själva resultatet. Metoden bygger på de 17 vediska principerna vilka fungerar som redskap för att starta den kreativa processen.
Vedic Art handlar om livet, om att leva här i detta nu, att följa sitt eget flöde i stunden och att få vara sig själv utan att jämföra sig med andra. Här får alla vara som de är och uttrycka det man vill i sin egen takt, utan att bli bedömda eller värderade.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln