Mobilhuvud

Grattis Samefolket!
Extra glad och stolt idag över att vara en del i det fantastiska teamet kring tidningen Samefolket som nu är nominerad till Årets Kulturtidskrift. Motiveringen lyder: ”Tidskriften Samefolket har funnits sedan 1919 med kulturbärande och samhällsviktig information, lika relevant för samiska och svenska läsare. Samefolket har gjort en rejäl nystart 2020 med digital upplaga, flerspråkiga texter och granskande reportage.” 

Som formgivare för tidningen (sedan nr. 7 2018) så fick jag även uppdraget att ta fram den nya grafiska profil som lanserades i nr. 4 2020. Stolt och glad som sagt! :)

Läs hela inlägget »

Jag är rätt stolt att kunna presentera WIBAX Års- och Hållbarhetsredovisning 2018. Det är faktiskt 18:e året i rad (om jag nu minns rätt ) som jag fått förtroendet att formge deras årsrapport. De två senaste åren har Hållbarhetsrapporten tillkommit och hela redovisningen omfattar numera 56 sidor. Det görs även alltid en engelsk version. Ett uppdrag jag verkligen gillar och ser fram emot varje gång.
 

Läs hela inlägget »

Å där gick Samefolket nr 4 iväg till tryck!! Intensivt och roligt varenda gång. Härlig känsla att få klart allt innan semestern :)
Vill du veta mer om tidningen kan du gå in på samefolket.se

Läs hela inlägget »
Så här ser de två senaste etiketterna jag gjort till PiteBryggeri. Alltid lika roligt att se vad de har för nytt på gång. Den här gången har Pite Bryggeri tagit fram en ny hantverksöl i samarbete med Pinchos Piteå.  Låt mig presentera CIRCUS PALE ALE!
… och PITEMALT Folköl har fått en ny fräsch kulör på sin "utstyrsel". ROSA - Tadaa!!
 
Läs hela inlägget »

Producerar mer än jag uppdaterar ;) Här ett roligt uppdrag som jag fick förfrågan om i höstas. Formgivare för tidningen Samefolket som ges ut 7 gånger per år. Tidningsformgivning har alltid legat mig varmt om hjärtat. Så klart tackade jag ja till det här - ett både roligt och intressant uppdrag! 
www.samefolket.se

Läs hela inlägget »

Logotype och grafisk profil till Borggårdens matsalar.   I uppdraget ingick även layout av skyltar och roll-up.

Läs hela inlägget »
Ny grafisk profil, logotype, copy och ny folder har vi, Mawix Art tillsammans med Adapter Copy, haft glädjen att få ta fram. Foldern har du kanske fått hem i din brevlåda om du bor i Piteå-trakten. 

Boende Livet Ut erbjuder service och omsorg till dig i ditt eget hem så att du ska kunna behålla de vanor och aktiviteter som gör din vardag trivsam och meningsfull. En tryggare och mer personlig omsorg där du bestämmer villkoren. De finns nära dig och hjälper dig att behålla din personliga frihet. 

Mer information hittar du på deras hemsida eller på Facebook.
Läs hela inlägget »

Vedic Art-kurs i Jokkmokk 11-12 mars.
Mycket på gång här i vår. Varmt välkommen till en härlig helg i färg! :) 

www.sv.se/avdelningar/sv-norrbotten/kurser/vedic-art---steg-1-40912/

Att skapa är naturligt och alla kan måla.
Vedafilosfin grundar sig på en uråldrig visdom som menar att all kunskap redan finns i oss, precis som i ett frö som "vet" hur det ska bli en blomma. 

Vedic Art är en modern, svensk, metod för konstnärlig och personlig utveckling. Fokus ligger på processen och flödet mer än själva resultatet. Metoden bygger på de 17 vediska principerna vilka fungerar som redskap för att starta den kreativa processen.
Vedic Art handlar om livet, om att leva här i detta nu, att följa sitt eget flöde i stunden och att få vara sig själv utan att jämföra sig med andra. Här får alla vara som de är och uttrycka det man vill i sin egen takt, utan att bli bedömda eller värderade.

Läs hela inlägget »

Det händer spännande grejer hos Bergs Produktionskonsult. En ny folder och uppdaterad hemsida gör att deras kunder och besökare lätt kan hänga med i svängarna. Mawix Art och Adapter Copy står för idé, text och layout. Form1 står för tekniken bakom webben.

Läs hela inlägget »