Mobilhuvud
Ny grafisk profil, logotype, copy och ny folder har vi, Mawix Art tillsammans med Adapter Copy, haft glädjen att få ta fram. Foldern har du kanske fått hem i din brevlåda om du bor i Piteå-trakten. 

Boende Livet Ut erbjuder service och omsorg till dig i ditt eget hem så att du ska kunna behålla de vanor och aktiviteter som gör din vardag trivsam och meningsfull. En tryggare och mer personlig omsorg där du bestämmer villkoren. De finns nära dig och hjälper dig att behålla din personliga frihet. 

Mer information hittar du på deras hemsida eller på Facebook.
Läs hela inlägget »

Vedic Art-kurs i Jokkmokk 11-12 mars.
Mycket på gång här i vår. Varmt välkommen till en härlig helg i färg! :) 

www.sv.se/avdelningar/sv-norrbotten/kurser/vedic-art---steg-1-40912/

Att skapa är naturligt och alla kan måla.
Vedafilosfin grundar sig på en uråldrig visdom som menar att all kunskap redan finns i oss, precis som i ett frö som "vet" hur det ska bli en blomma. 

Vedic Art är en modern, svensk, metod för konstnärlig och personlig utveckling. Fokus ligger på processen och flödet mer än själva resultatet. Metoden bygger på de 17 vediska principerna vilka fungerar som redskap för att starta den kreativa processen.
Vedic Art handlar om livet, om att leva här i detta nu, att följa sitt eget flöde i stunden och att få vara sig själv utan att jämföra sig med andra. Här får alla vara som de är och uttrycka det man vill i sin egen takt, utan att bli bedömda eller värderade.

Läs hela inlägget »

Det händer spännande grejer hos Bergs Produktionskonsult. En ny folder och uppdaterad hemsida gör att deras kunder och besökare lätt kan hänga med i svängarna. Mawix Art och Adapter Copy står för idé, text och layout. Form1 står för tekniken bakom webben.

Läs hela inlägget »

"Min riktning" - Den senaste i raden av min Vedic Art-konst som knappt hann torka innan den blev såld. Det är med blandade känslor jag skiljs från den här måste jag villigt erkänna. Men jag vet att den  älskas i sitt nya hem och kommer sprida sitt ljus vidare! <3
 

Läs hela inlägget »

I färgens befriande värld kan allt hända 
I helgen har jag hållit Vedic Art-kurs här i Piteå. En fantastisk helg där lugnet och närvaro i nuet fått råda. Med fokus på skapande, fritt från prestaionskrav och måsten. Nästa helgkurs blir den 19-20 november :)
 

Läs hela inlägget »

En pännande resa att följa med på. Mawix Art och Adapter Copy har varit med nästan från första lilla frö. Bergs Produktionskonsult växer vidare. Besök dem på www.bergsproduktionskonsult.se
 

Läs hela inlägget »

Från förberedelserna inför utställning i Lillpite Kvarn i samband med Lillpite höstmarknad 24/9.
Det blev en toppendag i en härlig lokal, många härliga besök och intressanta samtal. Tack till er alla! 

Läs hela inlägget »

Gläds när det går bra för våra kunder  
Stort grattis till Pite Bryggeri som fortsätter vinna priser! 
Nya Tidens IPA har lyckats komma in på Svenska topplistan för stilen Amerikansk India Pale Ale på Untappd. 

Läs hela inlägget »

1999 - Det var ett tag sen.
Rensade i mina gömmor och hittade den här foldern. Lite kul att bli påmind om olika uppdrag man haft. Här ett av mina första illustrationsuppdrag till LTU och avdelningen för datorstödd maskinkonstruktion. Illustration och layout av program till LTU:s seminarium i järnvägsmekanik som hölls i Luleå. Jag vill minnas det var lite av en skräckblandad förtjusning att som nykläckt formgivare ta sig an uppdraget. Men det gav mersmak som synes. Efter drygt 17 år är jag fortfarande är kvar i branschen ... och jag stormtrivs! :)

Läs hela inlägget »