Mobilhuvud

2017 > 02

Ny grafisk profil, logotype, copy och ny folder har vi, Mawix Art tillsammans med Adapter Copy, haft glädjen att få ta fram. Foldern har du kanske fått hem i din brevlåda om du bor i Piteå-trakten. 

Boende Livet Ut erbjuder service och omsorg till dig i ditt eget hem så att du ska kunna behålla de vanor och aktiviteter som gör din vardag trivsam och meningsfull. En tryggare och mer personlig omsorg där du bestämmer villkoren. De finns nära dig och hjälper dig att behålla din personliga frihet. 

Mer information hittar du på deras hemsida eller på Facebook.
Läs hela inlägget »

Vedic Art-kurs i Jokkmokk 11-12 mars.
Mycket på gång här i vår. Varmt välkommen till en härlig helg i färg! :) 

www.sv.se/avdelningar/sv-norrbotten/kurser/vedic-art---steg-1-40912/

Att skapa är naturligt och alla kan måla.
Vedafilosfin grundar sig på en uråldrig visdom som menar att all kunskap redan finns i oss, precis som i ett frö som "vet" hur det ska bli en blomma. 

Vedic Art är en modern, svensk, metod för konstnärlig och personlig utveckling. Fokus ligger på processen och flödet mer än själva resultatet. Metoden bygger på de 17 vediska principerna vilka fungerar som redskap för att starta den kreativa processen.
Vedic Art handlar om livet, om att leva här i detta nu, att följa sitt eget flöde i stunden och att få vara sig själv utan att jämföra sig med andra. Här får alla vara som de är och uttrycka det man vill i sin egen takt, utan att bli bedömda eller värderade.

Läs hela inlägget »