Mobilhuvud

Referenser

"Margaretha is a highly creative artist that have the ability to use here skills to suit the needs of me as a customer. Listening in to our (sometimes fluffy) thoughts and wishes and constantly deliver great work is just amazing!"

Tobias C. Larsson, Blekinge Tekniska högskola
Professor Director, Product Development Research Lab

www.bth.se/ing/tlr

"Vi på Villa Varm är mycket nöjda med de arbeten som Mawix Art  har gjort åt oss. Formgivningen känns modern och fräsch. Efter att ha haft samma logga sedan Villa Varm startade, tog Margaretha fram en ny. Den speglar varumärket på ett nytt sätt men har ändå kvar dragen från den förra. Margaretha är lätt att samarbeta med och är lyhörd för våra tankar och behov.

Helena Sundström, Villa Varm
Marknadschef

www.villavarm.se

"Mawix Art må vara en liten firma, men här finns stor kreativitet, kunnande och serviceanda. Margaretha har varit ett värdefullt bollplank för oss Cederläkare i vår marknadsföring. Hennes skapande har varit avgörande för känslan i vår kampanj, där hon lyckats lyfta fram Cederklinikens välkomnande anda i all vår kommunikation. Ingen fråga lämnas obesvarat, hon är mån om att svara snabbt och alla leveranser har varit i tid. Sånt känns tryggt för nyblivna företagare. Med hjälp av Mawix Art , Tango och Richworks har vi fått proffesionell och prisvärd hjälp på vägen att bygga vårt varumärke.
Vi hade inte klarat det utan er, så TACK!"


Alette Brostadt, Cederkliniken
Distriktsläkare och grundare

www.cederkliniken.se

"Jag var i stort behov av renovering av min logotype och grafiska profil och vände mig till Mawix Art för att få hjälp med detta. Margarethas professionalism och lyhördhet gör att jag är mycket nöjd med slutresultatet, äntligen har jag en logotype som känns modern, som syns och som känns som jag!"


Ylva Johansson, Ylva Tapetserare
Ägare

www.ylvatapetserare.se

"Jag kontaktade Margaretha Wixner på Mawix Art för jag  hört på omvägar att hon var rätt person för mina behov. Vi blev mycket trevligt bemött och hon lyssnade verkligen på vad vi ville ha gjort! Margaretha höll regelbunden kontakt och justerade och ritade tills vi var riktigt nöjda!
Mycket seriös och jag kan starkt rekommendera henne. Det kommer bli en fortsättning på det hon gjort och naturligtvis blir det Margaretha som anlitas igen.
KUNNANDE, BEMÖTANDE, PERSONLIG KONTAKT då den är som bäst.

Mikael Heqvist, Hedqvistarn Rod Race & Classic
Ägare

www.facebook.com/mikael.hedqvist.92?fref=ts

"Det som gör Mawix Art så komplett är kombinationen av estetisk förmåga och professionalism."

Bo Wiklund, WIBAX
Ägare och grundare

www.wibax.se

"När Mawix Art tagit sig an en uppgift från oss så fångar hon hela företagets anda , därför prickar hon alltid rätt. Jag har vid flera tillfällen och med olika företag anlitat Margaretha att bland annat göra vår logotyp och hela företagets grafiska profil. Det har alltid blivit över mina/våra förväntningar och jag kan varmt rekommendera Mawix Art eftersom de har fantastiskt bra service och levererar alltid i tid. Beställer gärna från dem igen!"

Helene Löwinger, Workslife
Företagsledare, inspiratör

www.workslife.se